Aanbod

 

Is er meer draagkracht nodig om de verduurzamingsdoelen in jouw organisatie te bereiken?  Wil jij de energiebesparing in jouw bedrijf versnellen? Staat vergroening in jouw gemeente op de agenda en wil je inwoners hier meer in betrekken? Is circulariteit van materiaal in jouw organisatie nog nauwelijks ge├»mplementeerd? Groen Gedrag helpt je graag; wij adviseren jou met kennis uit de klimaatpsychologie, zodat gedragsverandering ook optimaal wordt ingezet voor de doelen die jij wil bereiken.


De Groen Gedrag - analyse

Alles start met het analyseren van jouw organisatie: wat zijn je doelen op het gebied van duurzaamheid? En waarom zijn deze (nog) niet gerealiseerd? 
Groen Gedrag verdiept zich in jouw organisatie in en spreekt met verschillende stakeholders om jouw uitdaging van alle kanten te belichten. 


Het Groen Gedrag - actieplan, advies en projectmanagement
We brengen de huidige situatie en doelgedrag, motivatie en mogelijkheden in kaart. Uit deze analyse volgt een op maat gemaakt actieplan met aanbevelingen. Desgewenst verzorgt Groen Gedrag de implementatie van het actieplan.    

 

Een Groen Gedrag - lezing en workshop 
Ben je nieuwsgierig naar gedragsverandering die bijdraagt aan verduurzaming? Informeer dan naar onze lezingen en workshops. Uiteraard stemmen wij deze af op jouw wensen en doelstellingen. Tijdens de lezing delen we kennis over gedragsverandering en in de workshop passen we deze kennis over gedragsverandering toe op jouw praktijk.